Services

Onze diensten

Home / Services
WEBSITES

Je website is je digitaal uithangbord. Ik bezorg je een duidelijke, mooie website die je (potentiële) klanten zal overtuigen. De website zal aansluiten bij je huisstijl en op desktop, tablet en smartphone goed getoond worden. Als CMS maak ik gebruik van WordPress zodat je de inhoud zelf kan wijzigen.

Ik wil een website!
WEBSHOPS / E-COMMERCE

Geloof je in e-commerce en wil je je producten online verkopen? Ik bouw je een professionele en overzichtelijke online shop waarop je producten duidelijk tot hun recht komen. De webshop zal over een eenvoudig bestelproces beschikken, en zal geschikt zijn voor desktop, tablet en smartphone.

Ik wil een webshop!
NIEUWSBRIEVEN

Wil je je klanten regelmatig op de hoogte houden d.m.v. een nieuwsbrief? Dan kan je best gebruik maken van een professioneel e-mailsysteem. Hiermee kan je zelf makkelijk nieuwsbrieven aanmaken en verzenden. Super simpel en efficiënt. Meer info over e-mailmarketing

Ik wil nieuwsbrieven versturen!
COPYWRITING

Een doelgerichte call-to-action, een duidelijke titel of een heldere omschrijving. De tekst op uw website is cruciaal om uw bezoeker te informeren/overtuigen én om gevonden te worden in zoekmachines. Goede teksten zijn dus erg belangrijk. Schrijft u deze liever niet zelf? Dan help ik u hier graag mee!

Ik wil goede teksten!
WIREFRAMES

Een succesvol online project, klein of groot, start met het opstellen/bedenken van een duidelijke structuur, in vakjargon wireframes genoemd. Je kan deze gerust vergelijken met het grondplan van een huis. Heb je wireframes nodig voor een website, webshop of online applicatie? Dan werk ik deze graag voor je uit.

Ik wil wireframes!
OVERIGE DIENSTEN

Ik kan je ook bijstaan bij de volgende diensten: zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Adwords, Google Analytics, social media marketing, naamkaartjes, logo ontwerp, A/B testing, vertalingen, fotografie, video’s, domeinnaam, hosting, usability audit, …. Hiervoor werk ik samen met specialisten.

Ik wil meer info!
“Sinds de nieuwe website krijg ik dubbel zo veel offerte-aanvragen als vroeger!”Bert Jordens - Groep Jordens
“De samenwerking verliep zeer vlot. Ik deed meerdere malen een beroep op zijn diensten voor het opzetten van e-mailtemplates. Hij voelt zeer goed aan welke richting je uit wil. Aanpassingen gebeuren heel snel. Er wordt hier heel kort op de bal gespeeld. Een tevreden klant.”Ann De Gendt - Admin Solutions
“Dankzij het handige CMS kan ik mijn blog makkelijk zelf beheren”Céline